Rămâi conectat

Cultură Educație

Învățământul, în PICAJ: Trei din cinci copii care au intrat în clasa I în 2007 nu au luat Bacalaureatul în 2019

Unirea Ziarul

Publicat

în

Învățământul, în PICAJ: Trei din cinci copii care au intrat în clasa I în 2007 nu au luat Bacalaureatul în 2019

Moise Guran s-a dezlănțuit pe contul de Facebook după rezultatele de anul acesta la Bacalaureat. Potrivit unei analize realizate de edupedu.ro, trei din cinci copii care au intrat în clasa I în 2007 nu au luat Bacalaureatul în 2019.

Jurnalistul susține că ne confruntăm cu o tragedie la nivel național. Acesta susține că societatea va plăti scump pentru că nu a fost în stare să depolitizăm și să profesionalizăm Educația și a lăsat soarta copiilor în mâna corupților, care nu au reușit să evolueze, fiind prinși în comunism.

Citește și: modele subiecte BACALAUREAT

Asta numesc eu tragedie națională. Preocupați de cât de buni sau cât de slabi sunt copiii care promovează bacul, nu mai sesizăm faptul că aceștia sunt copacii. Pădurea e mult mai mare și nu o mai vede nimeni. O să plătim scump pentru că n-am fost în stare să depolitizăm și să profesionalizăm Educația.

Dar nu acum. Peste 20-30 de ani, bătrâni și abandonați într-o țară ca un azil, ne vom fi înțeles iresponsabiltatea de a ne lăsa copiii pe mâna unor politruci corupți, incompetenți, priponiți în indolența comunismului din care n-au reușit să evolueze defel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice” La fel ca în fiecare an, Bacalaureatul și simularea lui vin cu o coleție de perle care arată că unii dintre tinerii României Educate, cum se cheamă proiectul de țară al președintelui Iohannis, nu prea înțeles cum stă treaba cu educația: După Revoluția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea