Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Întreprindere individuală din Alba, amendată cu 10.000 de lei de inspectorii ITM pentru muncă „la negru”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută, inspectorii ITM Alba au continuat controalele la firmele din judeţ pentru depistarea eventualelor nereguli. Astfel, în perioada 6-10 ianuarie 2014,  au fost efectuate controale în domeniul relaţiilor de muncă la 47 de unităţi comerciale, cu un număr total de 779 de angajaţi. Au fost constatate 65 de deficienţe şi aplicate 11 sancţiuni în valoare de 20.900 de lei, din care 10.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Este vorba despre întreprinderea individuală Katona Laurenţiu din Lopadea Nouă, ce a primit amendă de 10.000 de lei conf. Art.260 lit.e. Codul Muncii, pentru o persoană depistată în lucru  fără forme legale de anagajare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 42 de firme şi constatate 15 deficienţe. Inspectorii ITM au aplicat 4 amenzi în valoare totală de 13.000 de lei şi 1 avertisment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea