Întrecere de șoferi băuți, în miez de noapte, la Câmpeni. Aceștia s-au ales cu câte un dosar penal

Noaptea trecută s-a lăsat cu dosare penale pentru 2 bărbați, unul din județul Cluj și altul din județul Alba, care s-au urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au fost opriți la timp de polițiștii din Câmpeni, prevenind astfel posibile accidente.

La data de 19 iulie 2019, în jurul orei 03,06, polițiștii din Câmpeni l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani, din localitatea Florești, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

La data de 19 iulie 2019, în jurul orei 00,46, polițiștii din Câmpeni l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din localitatea Sfoartea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...