Întăriri pentru liderul Viitorul Sântimbru în cursa spre Liga a 3-a: cugirenii Bulgaru şi Gruian (Gloria Geoagiu) transferaţi sub comanda lui Dan Comşa

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Viitorul Santimbru - Euro Spring 74Liderul Ligii a IV-a, Viitorul Sântimbru a reuşit două transferuri în aceste zile, înregimentându-i pe fotbaliştii cugireni Răzvan Bulgaru (mijlocaş, 24 de ani) şi Ioan Gruian (atacant, 32 de ani), ultima dată la Gloria Geoagiu (judeţul Hunedoara). Cei doi au evoluat ani buni la FC Cugir, până în 2013 (când formaţia de sub Drăgana a abandonat) şi vor debuta la noua echipă, sub comanda lui Dan Comşa mâine, în deplasarea de la Olimpia Aiud, din etapa a 23-a.

Documentele de transfer au fost înregistrate la AJF Alba, iar cugirenii au drept de joc în ultimele 8 runde ale celui de-al 4-lea eşalon, în care lupta pentru promovare este extrem de încinsă.

ELIT

Ştiu că cei doi sunt jucători buni şi sunt convins că o să ne ajute în acest final de campionat, în care efectivul nostru este afectat de accidentări şi suspendări. Sunt transferuri importante, jucători cu experienţă care cred că vor avea un cuvânt important de spus în ultimele etape din Liga a IV-a„, a precizat antrenorul Dan Comşa (Viitorul Sântimbru)

Dan HENEGAR