Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Întăriri de la Performanța Ighiu pentru Unirea Alba Iulia! Până luni se așteaptă răspuns de la Marian Găldean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă negocierile nu sunt finalizate 100 la sută, implicarea lui Armando Popescu la Unirea Alba Iulia poate aduce jucători de la Performanța Ighiu la formația albaiuliană.

În amicalul cu Gaz Metan Mediaș, în distribuția uniristă au evoluat juniorii Sporea, Petruse, Cordoș și Zsigmond, care au șanse mari să evolueze în stagiunea viitoare în “alb-negru”, mai ales că o parte dintre ei sunt eligibili pentru echipa juniorilor A. Cu toate că nu este clar ce se va întâmpla cu antrenorul Mihai Manea, favoritul lui Armando Popescu, aceste chestiuni urmând să fie finalizate săptămâna viitoare, de la Performanța mai pot ajunge în “Cetate” și alți echipieri ai Performanței, nume precum Hidișan, Cl. Marcu sau Ludwig, gruparea ighiană nefiind sigură că va începe stagiunea viitoare în Liga a 3-a, sau se va desființa.

În privința mijlocașului Marian Găldean se așteaptă un răspuns ferm până luni, acesta mai având oferte din Italia, din ligile inferioare. De asemnea, la Unirea Alba Iulia este foarte posibil să revină atacantul Andrei David, care s-a pregătit cu Luceafărul Oradea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea