Întăriri de la Performanța Ighiu pentru Unirea Alba Iulia! Până luni se așteaptă răspuns de la Marian Găldean

Chiar dacă negocierile nu sunt finalizate 100 la sută, implicarea lui Armando Popescu la Unirea Alba Iulia poate aduce jucători de la Performanța Ighiu la formația albaiuliană.

În amicalul cu Gaz Metan Mediaș, în distribuția uniristă au evoluat juniorii Sporea, Petruse, Cordoș și Zsigmond, care au șanse mari să evolueze în stagiunea viitoare în “alb-negru”, mai ales că o parte dintre ei sunt eligibili pentru echipa juniorilor A. Cu toate că nu este clar ce se va întâmpla cu antrenorul Mihai Manea, favoritul lui Armando Popescu, aceste chestiuni urmând să fie finalizate săptămâna viitoare, de la Performanța mai pot ajunge în “Cetate” și alți echipieri ai Performanței, nume precum Hidișan, Cl. Marcu sau Ludwig, gruparea ighiană nefiind sigură că va începe stagiunea viitoare în Liga a 3-a, sau se va desființa.

În privința mijlocașului Marian Găldean se așteaptă un răspuns ferm până luni, acesta mai având oferte din Italia, din ligile inferioare. De asemnea, la Unirea Alba Iulia este foarte posibil să revină atacantul Andrei David, care s-a pregătit cu Luceafărul Oradea.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...