Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Inspirații de toamnă în materie de streetwear: Idei interesante pentru outfit-urile urbane (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe măsură ce temperatura scade și zilele devin mai scurte – este timpul să-ți reînnoiești garderoba de toamnă și să dai un impuls ținutelor de zi cu zi. Cauți inspirație și te întrebi ce modele în stil streetwear se potrivesc cel mai bine pentru zilele reci? Vezi sugestiile noastre și creează o ținută originală!

Bluză de trening călduroasă cu un logo renumit – must have-ul unei ținute în stil streetwear pentru zilele reci

Este greu de imaginat un outfit de toamnă în stil urban fără o bluză de trening confortabilă. Modelele pentru femei și bărbați, într-o varietate de croieli, vor oferi baza perfectă pentru multe ținute adecvate vremii reci. Bluze dama de la Nike sau adidas se va potrivi excelent cu blugi lejeri sau pantaloni cargo. Elementele practice de design, cum ar fi gluga încăpătoare, materialul călduros și banda elastică din talie garantează un confort termic optim și protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Asortează acest articol vestimentar cu sneakers tăi preferați și accesorii inedite, precum o pălărie tip bucket sau o geantă mică sport și vei avea o ținută impecabilă pentru oraș! Alegând bluze barbati și femei cu celebrul logo, poți fi sigur că până și cel mai simplu outfit va arăta extrem de original.

Treningul – outfit-ul ideal pentru toamna petrecută în oraș

Nu este suficient un hanorac? Atunci optează pentru un trening! Pantalonii jogger confortabili și un hanorac potrivit pe corp vor crea un look atemporal de toamnă. Treningurile pentru bărbați și femei sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de confort în stil urban. Dacă vrei să atragi atenția și să conferi outfit-ului un plus de energie, alege treninguri multicolore. Modelele pastelate sau viu colorate cu siguranță vor atrage privirile celor din jur. Vezi treningurile pentru bărbați și femei de la Nike, New Balance, Champion sau ellesse și alege varianta perfectă pentru tine.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ce sneakers să alegi pentru toamnă?

Outfit-ul pentru toamnă este gata? Atunci e timpul pentru alegerea încălțămintei! Sneakers bine finisați, cu un design original sunt un must-have incontestabil pentru orice ținută streetwear. Ce modele sunt potrivite pentru lunile reci? Pantofii sport și tenișii cu partea superioară până la gleznă sunt soluția perfectă – profilul înălțat asigură confortul termic, în timp ce partea superioară solidă protejează picioarele.

La Sizeer găsești cele mai bune articole în stil streetwear pentru toamnă. Vezi ce produse de la branduri de top te așteaptă online sau treci pe la showroom-urile Sizeer și completează-ți outfit-ul perfect pentru zilele reci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea