Inspecție CNAIR pe Lotul 3 al Autostrăzii Orăștie – Sibiu. Expertiză tehnică DE URGENȚĂ în zona alunecărilor de teren de la Aciliu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Comisia de Inspecție Tehnică pentru lucrările executate în cadrul obiectivului Autostrada Orăștie – Sibiu, lot 3: km 43+855 – km 65+965 a fost prezentă în teren pentru a monitoriza întregul lot.

În conformitate cu Decizia Directorului General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, aceasta comisie va consemna starea lucrărilor executate la obiectivului mai sus menționat. Eventualele defecte consemnate vor fi prezentate conducerii companiei astfel încât deciziile acesteia să poată asigura siguranța traficului pe acest lot.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De asemenea, CNAIR SA a întreprins următoarele demersuri:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

— Solicitare Raport către Inginerul Rezident privind stabilitatea la acțiuni statice și dinamice, dar și la nivelul siguranței circulației aferente lucrărilor executate la nivelul întregului LOT 3 Sibiu — Orăștie;

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO: A1 Orăștie-Sibiu, ”Autostrada Plimbătoare” – Acum, dealurile o iau la vale în zona Aciliu (Lot 3, Cunța – Săliște)

— A fost urgentată problema monitorizării lucrărilor executate la nivelul ‘gropii’ respectiv la km 259,36 și km 268,81. Astfel, în data de 28.01.2017 a fost realizata cea de-a doua citire în cadrul monitorizării, citire necesară pentru stabilirea existenței sau nu a unor probleme. Urmează să fie întocmit un raport de către Universitatea Tehnică de Construcții București, cea care se ocupă de monitorizare;

— A fost demarată în regim de urgență procedura pentru achiziția serviciilor de realizare Expertiza Tehnică a întregului Lot 3 Sibiu — Orăștie (inclusiv punctele de interes Dealul Bucium și Viaduct Aciliu).

Sursa: CNAIR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

stefan 1 februarie 2017 at 13:29

Am lucrat la CFR pe distanta Vintul de jos – Cristian.Pana in 89″in fiecare an se consolida terasamentul in zona.Imediat ce am vazut pe unde trece autostrada,mi-am dat seama ce se va intampla.

Comentariile sunt oprite