Rămâi conectat

Ştirea zilei

Înșelăciuni cu mașini de cusut Singer – Percheziții în 10 locații din Alba și Cluj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

certificat_singer2_2013040912Miercuri, 14 mai a.c., mai multe perchezitii conduse de IPJ Prahova au fost efectuate în judetele Cluj și Alba. Potrivit polițiștilor este vorba despre persoane suspectate că, în schimbul unor sume de bani, le promiteau persoanelor înșelate certificate de autenticitate pentru masini de cusut Singer. Prejudiciul este estimat la 100.000 de lei.

Politistii prahoveni au făcut zece percheziții în localități din cele două județe, la locuințele unor persoane suspectate că au comis înșelăciuni în perioada decembrie 2013 – mai 2014. Au fost ridicate mai multe bunuri (masini de cusut, telefoane, cartele SIM, tablete). Șapte persoane vor fi conduse la poliție pentru audieri.

La acțiune au participat şi luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale de la I.P.J Prahova, I.P.J. Cluj şi I.P.J. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea