Rămâi conectat

Curier Județean

Infractor voiajor din Hunedoara reținut de polițiștii din Alba Iulia – Este bănuit de comiterea a două furturi din buzunare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe C.A., de 48 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, care este bănuit de comiterea a două furturi din buzunare.

”În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în data de 19.06.2015, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla în faţa unei unităţi bancare din Alba Iulia, i-a sustras unui bărbat, portmoneul, iar în data de 20.07.2015, în jurul orei 13.40, în timp ce se afla pe strada Ardealului din Alba Iulia, i-a sustras unui alt bărbat portmoneul cu bani şi documente”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii au luat faţă de C.A.S. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 16 septembrie a.c., să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui C.A.S. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea