Ziarul Unirea

INFOTRAFIC: Restricții de circulație MIERCURI, pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Se execută lucrări de revizie la sistemul de iluminare

Traficul este restricționat în cursul zilei de miercuri, 29 iulie 2020, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării unor lucrări de revizie la sistemul de iluminare. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 15:00, pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrii 238 (municipiul Sibiu), 254 (centura municipiului Sibiu) și 270 (oraș Săliște) circulația este restricționată pe a doua bandă, pentru a se efectua lucrări de revizie la sistemul de iluminare.

ELIT

În plus, traficul este restricționat pe banda de urgență a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 315, în apropierea localității Pianu, județul Alba, pe ambele sensuri, întrucât au loc lucrări de reparații la partea carosabilă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419