INFOTRAFIC: Restricții de circulație MIERCURI, pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Se execută lucrări de revizie la sistemul de iluminare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Traficul este restricționat în cursul zilei de miercuri, 29 iulie 2020, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării unor lucrări de revizie la sistemul de iluminare. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 15:00, pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrii 238 (municipiul Sibiu), 254 (centura municipiului Sibiu) și 270 (oraș Săliște) circulația este restricționată pe a doua bandă, pentru a se efectua lucrări de revizie la sistemul de iluminare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În plus, traficul este restricționat pe banda de urgență a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 315, în apropierea localității Pianu, județul Alba, pe ambele sensuri, întrucât au loc lucrări de reparații la partea carosabilă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419