Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos – Viitorul Vama Seacă 4-2 (0-1), într-un meci amical

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cele două combatante din Liga a 4-a, s-au duelat într-un interesant joc de verificare, la Galda de Jos, câștigat de amfitrioni, ce au obținut prima victorie în această iarnă, scor 4-2 (0-1).

Oaspeții au deschis scorul prin Vaida (31), rezultat cu care s-a intrat la cabine. An. David (55) și Samoilă (59) au adus avantajul în favoarea găldenilor, care însă au fost egalați de Groza (70). Ultimul cuvânt pe tabelă l-a avut ex-uniristul S. Mureșan, cu o dublă (75 și 90). În precedentele partide amicale, Industria pierduse cu Metalurgistul Cugir (0-2) și Inter Sibiu (1-2)

Industria: V. Răducanu – R. Giorgiu, Csegoldi, S. Szekely, Ad. Matei – D. Ianc, Oniche, Buligă, D. Schiau – S. Mureșan, An. David; au mai intrat Iosa, Puțan, Căt. Ivașcu, Samoilă, Tocu, Puha, Greuruș; absenți Iancău, Bălaș, P. Medrea, Al. Costea, Raica, Muntean. Antrenori Doru Oancea și Dan Comșa (mulțumiri pentru informații);

Viitorul: Lepădat – Spinean, Onacă, Nagy, Podar, Crișan, Kupan, Vaidasigan, Rădoi, Groza, Bălțat; rezervă N. Szilagy. Antrenor Andrei Podar. Următoarea întâlnire, Industria Galda de Jos – Spicul Daia Română va fi sâmbătă, 19 februarie, de la ora 11.00, la Galda de Jos sau la Oarda de Jos, în funcție de starea meteo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea