Rămâi conectat

Curier Județean

Inconștienți pe șoselele din Alba: Șoferi beți, fără permis sau cu numere expirate, prinși de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inconștienți pe șoselele din Alba: Șoferi beți, fără permis sau cu numere expirate, prinși de polițiști

Polițiștii din județul Alba au depistat în trafic mai mulți șoferi care s-au abătut de la normele de siguranță în trafic, astfel au fost prinși trei șoferi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, un șofer cu permisul de conducere suspendat și unul care circula cu numerele roșii expirate.

La data de 2 iulie 2022, în jurul orei 03,15, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Câlnic, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 1 iulie 2022, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Vânătorilor din municipiu, au depistat o femeie de 39 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism a căriu autorizația provizorie de circulație era expirată din luna octombrie 2021.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 1 iulie 2022, în jurul orei 21,00, polițiștii din Câmpeni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 2 iulie 2022, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un tânăr de 27 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Galda de Sus, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 3 iulie 2022, în jurul orei 00,20, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 46 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Griviței din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea