Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Inconştient reţinut de Poliţie! Bărbatul care a condus fără permis şi a distrus maşina furată de la spălătoria auto a ajuns în arest

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi,  poliţişti din cadrul Poliţei Municipiului Alba l-au reţinut  pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe G.R.F., de 24 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat,  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sâmbătă noaptea la ora 01.25, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi un poliţist local, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, a efectuat un semnal regulamentar de oprire autoturismului condus de tânăr.

Întrucât acesta nu a respectat semnalul poliţiştilor, s-a trecut la urmărirea lui iar la intersecţia străzilor Brânduşei cu strada La Recea, tânărul a pierdut controlul asupra acestuia, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost transportat cu o ambulanţă de Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale iar în urma investigaţiilor efectuate nu au fost evidenţiate leziuni grave.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul pe care acesta l-a condus a fost sustras din incinta unei spălătorii auto din Alba Iulia, al cărui angajat este, G.R.F. având acces la cheile autoturismului lăsat de proprietar pentru a fi curăţat.

Analizele de laborator au relevat faptul  că reţinutul avea în sânge o alcoolemie de 1,65 gr. la mie (proba I) şi respectiv 1,505 gr. la mie (proba II).

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de azi, 14.12.2011 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă.(B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea