Rămâi conectat

Ştirea zilei

Închisoare cu amânare pentru un bărbat din Cugir după ce a lovit o persoană pe stradă pentru că vorbea prea tare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Cugir s-a ales cu o condamnare la 8 luni de închisoare cu amânarea aplicării acesteia. Motivul condamnării îl reprezintă lovirea, din senin, a unei persoane pe stradă.

Fapta de lovire a avut loc în 14 noiembrie 2018. Anchetatorii descriu următoarea stare de fapt în rechizitoriu: ”Persoana vătămată B. I., în timp ce se deplasa pe strada (…) din Cugir, ajungând în dreptul famaciei Farmex, a fost abordată de către inculpatul V. A. S., care se deplasa pe aceeaşi stradă. În momentele ce au urmat, fără vreun motiv, inculpatul s-a repezit spre victimă, lovind-o violent cu pumnii în faţă şi cu piciorul în antebraţe, victima căzând la pământ. Chiar şi după ce persoana vătămată a cazut la pământ, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul la nivelul corpului”.
Un martor la incident a sunat la 112 şi a chemat poliţia. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a reuşit să-l surpindă pe inculpat în flagrant, în timp ce părăsea locul faptei. În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. Totodată, prin fapta de lovire, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, incidentul desfăşurându-se în loc public, iar persoanele prezente la faţa locului au fost indignate de cele întâmplate.

Un martor al agresiunii a descris şi el momentul atacului: ”În timp ce se deplasa în data de 14.11.2018, după masă, împreună cu victima B. I., a trecut pe lângă ei inculpatul pe care l-a recunoscut în sala de judecată, iar după ce a trecut de aceştia, s-a întors şi i-a strigat persoanei vătămate «ce te uiţi la mine» după care s-a repezit la aceasta şi l-a lovit cu pumnii la nivelul feţei. Apoi a plecat de acolo, după care a revenit şi a început din nou să îl lovească cu pumnii, l-a tras într-o zonă cu iarbă, l-a trântit la pământ şi a continuat să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele. Persoana vătămată s-a refugiat într-un magazin, iar inculpatul a plecat de acolo”.

V. Aurel Sorin a recunoscut, în faza de urmărire penală săvârşirea faptei pentru care a fost trimis în judecată, menţionând că a lovit victima deoarece, în timp ce se plimba pe strada din Cugir nu a tăcut după ce l-a atenţionat că vorbea prea tare. În final, atacatorul a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani. De asemenea, acesta trebuie să îi plăteasacă victimei daune morale în valoare de 8.000 de lei. Decizia Judecătoriei Alba Iulia, din decembrie 2019, a fost contestată de victimă la Curtea de Apel, unde, procesul, va începe în 12 februarie 2020.

Sursa: adevărul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea