Incendiu la o casă de locuit din localitatea Ciuruleasa din cauza unui mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat. Pierderi materiale în valoare de 2.000 de lei

În data de 22 martie 2018, la ora 17:57, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit, proprietatea lui T.N. din localitatea Ciuruleasa.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de pompieri Cîmpeni, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ciuruleasa.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars bârne de lemn din alcătuirea peretelui din jurul sobei cu acumulare de căldură pe o suprafață de aproximativ 4 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 2.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri, şi anume:

  • sobele şi alte mijloace de încălzire trebuie supravegheate permanent pe timpul funcţionării;
  • nu supraîncălziţi sobele sau alte mijloace de încălzire;
  • nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi sau blocaţi în casă cu sobe sau alte mijloace de încălzire aflate în funcţiune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...