Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Incendiu la acoperișul unei locuințe din Vințu de Jos, soldat cu pagube materiale de aproximativ 1.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, la acoperișul unei case de locuit din localitatea Vințu de Jos. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

„Garda Sebeș intervine cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Vințu de Jos, fără victime”, a transmis ISU Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină, la ora 07:36, pe str. Vârtop din loc. Vințu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.M.

La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment, au ars aproximativ 1 mp din tavanul casei și 4 grinzi de lemn.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 1.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea