Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă un INCENDIU la un spital din România: A fost activat planul roșu de intervenție la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă un INCENDIU la un spital din România: A fost activat planul roșu de intervenție la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia

Un incendiu a avut loc dimineața zilei de marți, 23 noiembrie, la Spitalul din Gătaia, Timiș. 41 de persoane au fost evacuate din unitatea medicală.

Un apel la 112 efectuat în jurul orei 07:40 anunța faptul că la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia ar fi izbucnit un incendiu.

Pompierii ajunși la fața locului au constatat faptul că incendiul a pornit de la o saltea, aprinsă chiar de unul dintre pacienți cu ajutorul unei brichete.

În total, au fost evacuate 41 de persoane, atât bolnavi, cât și personal medical.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.

Ajunși la fața locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum.

Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor de la fața locului, echipajele au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator.

În acest moment, nu mai există pericole. Pompierii efectuează cercetări pentru a identifica cauza producerii incendiului”, se arată în comunicatul emis de ISU Timiș.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea