Rămâi conectat

Politică Administrație

Încă trei străzi din centrul vechi vor intra în reabilitare – vezi cine a câștigat licitația

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elis Pavaje și-a adjudecat un nou contract cu administrația locală din Alba Iulia. Firma a fost declarată recent drept câștigătoare a licitației lansate de primăria municipiului pentru proiectarea și reabilitarea străzilor Ion Arion, Dimitrie Cantemir și Munteniei, din centrul vechi al orașului.

Oferta depusă a fost cu aproximativ 25% mai mică decât prețul estimativ al lucrărilor – 924.958 de lei (aproximativ 200.000 de euro), iar în schimbul acestei sume vor fi reabilitați 725 metri liniari (lungimea totală a celor 3 străzi). Potrivit caietului de sarcini lucrările presupun un sistem rutier nou pe carosabil și trotuare din dale prefabricate, încadrate de borduri. Termenul de finalizare este de 4 luni de la data atribuirii contractului.

Reamintim că firma Elis Pavaje este un vechi și constant ”colaborator” al administrațiilor locale din județ . Numai în primele 6 luni ale acestui an a încheiat contracte în valoare totală de peste 430.000 de euro cu administrațiile locale din Alba Iulia, Zlatna și Blaj iar anul trecut a semnat contracte în valoare totală de 2,76 milioane de euro, cu Primăriile Blaj, Cugir, Abrud, Sebeș, Zlatna și Alba Iulia. (I.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea