Rămâi conectat

Sport

În sfârșit, Mincă și-a găsit echipă: va juca în play-out la FC Voluntari!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul albaiulian Mihai Mincă și-a găsit, în sfârșit, echipă, acesta semnând luni, în ultima zi de transferuri, un contract cu prim-divizionara FC Voluntari, înțelegere valabilă penytru un sezon și jumătate. Goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a traversat o perioada tulbure, după ce la finele turului ACS Șirineasa (liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a) nu l-a mai păstrat în lot, deși fotbalistul era sub contract!

Mincă revine în Liga 1 la șase luni după despărțirea cu “cântec” de CFR Cluj, depășind problemele din ultimele luni, când a stat acasă, la Alba Iulia, după ce negocierile cu diverse cluburi precum Dinamo, Sepsi Sf. Gheorghe sau Juventus București nu s-au finalizat favorabil. În efectivul ocupantei poziției a 9-a în ierarhia la zi se mai află și un alt unirist, fundașul stânga Bogdan Bucurică, adus tot în această iarnă. Pregătită de Claudiu Niculescu, FC Voluntari, deținătoarea Cupei României și a Supercupei României, nu se regăsește în noul an, câștigând doar un singur joc din cele trei susținute în Liga 1. Contracandidații lui Mincă, ce a fost la un pas să ajungă în efectivul unuia dintre granzii Ligii 1, la postul de titular sunt Dragoș Balauru (28 de ani, 16 partide în acest sezon) și Răzvan Petrariu (22 de ani, 8 meciuri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea