În primul meci al turneului 6-9, SCM Timișoara – CSU Alba Iulia 66-47! Dezamăgirea continuă!!!

În primul meci al turneului 6-9 din cadrul fazei secunde a Ligii Naționale de baschet feminin, în Sala „Antonio Alexe” din Oradea, CSU Alba Iulia a avut un duel de foc cu SCM Timișoara, contracandidata la clasarea pe poziția a 7-a a ierarhiei, partidă pierdută cu scorul de 47-66 (15-21, 13-15, 14-18, 5-12).

La ultimul prilej de a remedia din ce s-a stricat în partidele anterioare din acest an, echipa lui Manuel Rodriguez, fără Ashley Morrissette, a pășit iar fals, pierzând meciul ce contează enorm în economia stagiunii. Acest insucces o condamnă pe formația din Cetatea Marii Uniri la o clasare înaintea play-off-ului pe poziția a 8-a, caz în care în jocurile eliminatorii o așteaptă o misiune imposibilă, duel cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe, unde este victimă sigură.

Bănățencele au condus în permanență, la pauza mare având 36-28, CSU nu a mai rezistat ritmului, iar în ultimul „parțial”, debusolată, a „reușit” să marcheze doar 5 puncte!!!

Un an 2018 de coșmar pentru echipa condusă de Manuel Rodriguez, ce are un singur succes din 11 partide oficiale și 9 insuccese la rând, în trei competiții!!!

În 2018, CSU Alba Iulia nu se regăsește, traversând o perioadă neagră: penultima în ierarhie (de pe poziția a 4-a), cu 6 eșecuri la rând în Liga Națională și o unică victorie din 10 partide oficiale.

Mai rămân în turneul locurilor 6-9de  la Oradea, disputele cu ICIM Arad şi BC Sirius Tg. Mureş.

Au marcat: Jessica January – 13 puncte, Marta Fodor – 10, Tyshara Fleming – 9, Andreea Fleșer – 6, Alina Crăciun – 6, Kristina Arsenic – 3; Georgiana Plăvițu, Cristiana Cutaș, Diana Ignat, Tania Agache, Ashley Morrissette, Alexandra Bobar. Antrenor Manuel Rodriguez.

În 16-18 martie sunt două turnee, al doilea turneu din prima grupă (locurile 1-5) și turneul grupei 6-9. Programul grupei 6-9, ce ne priveşte în mod direct: *etapa întâi (vineri, 16 martie): ICIM Arad – BC Sirius Tg. Mureș și SCM Timișoara – CSU ALBA IULIA; *etapa a doua (sâmbătă, 17 martie): CSU ALBA IULIA – ICIM Arad și BC Sirius Tg. Mureș – SCM Timișoara; *etapa a treia (duminică, 18 martie): ICIM Arad – SCM Timișoara și CSU ALBA IULIA – BC Sirius Tg. Mureș. În clasament: 1. ICIM Arad 24 p (8/8), 2. SCM Timișoara 22 p (6/10), 3. CSU Alba Iulia 21 p (6/10), 4. Sirius Tg. Mureș 17 p (1/15).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...