Rămâi conectat

Sport

În primul meci al turneului 6-9, SCM Timișoara – CSU Alba Iulia 66-47! Dezamăgirea continuă!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În primul meci al turneului 6-9 din cadrul fazei secunde a Ligii Naționale de baschet feminin, în Sala „Antonio Alexe” din Oradea, CSU Alba Iulia a avut un duel de foc cu SCM Timișoara, contracandidata la clasarea pe poziția a 7-a a ierarhiei, partidă pierdută cu scorul de 47-66 (15-21, 13-15, 14-18, 5-12).

La ultimul prilej de a remedia din ce s-a stricat în partidele anterioare din acest an, echipa lui Manuel Rodriguez, fără Ashley Morrissette, a pășit iar fals, pierzând meciul ce contează enorm în economia stagiunii. Acest insucces o condamnă pe formația din Cetatea Marii Uniri la o clasare înaintea play-off-ului pe poziția a 8-a, caz în care în jocurile eliminatorii o așteaptă o misiune imposibilă, duel cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe, unde este victimă sigură.

Bănățencele au condus în permanență, la pauza mare având 36-28, CSU nu a mai rezistat ritmului, iar în ultimul „parțial”, debusolată, a „reușit” să marcheze doar 5 puncte!!!

Un an 2018 de coșmar pentru echipa condusă de Manuel Rodriguez, ce are un singur succes din 11 partide oficiale și 9 insuccese la rând, în trei competiții!!!

În 2018, CSU Alba Iulia nu se regăsește, traversând o perioadă neagră: penultima în ierarhie (de pe poziția a 4-a), cu 6 eșecuri la rând în Liga Națională și o unică victorie din 10 partide oficiale.

Mai rămân în turneul locurilor 6-9de  la Oradea, disputele cu ICIM Arad şi BC Sirius Tg. Mureş.

Au marcat: Jessica January – 13 puncte, Marta Fodor – 10, Tyshara Fleming – 9, Andreea Fleșer – 6, Alina Crăciun – 6, Kristina Arsenic – 3; Georgiana Plăvițu, Cristiana Cutaș, Diana Ignat, Tania Agache, Ashley Morrissette, Alexandra Bobar. Antrenor Manuel Rodriguez.

În 16-18 martie sunt două turnee, al doilea turneu din prima grupă (locurile 1-5) și turneul grupei 6-9. Programul grupei 6-9, ce ne priveşte în mod direct: *etapa întâi (vineri, 16 martie): ICIM Arad – BC Sirius Tg. Mureș și SCM Timișoara – CSU ALBA IULIA; *etapa a doua (sâmbătă, 17 martie): CSU ALBA IULIA – ICIM Arad și BC Sirius Tg. Mureș – SCM Timișoara; *etapa a treia (duminică, 18 martie): ICIM Arad – SCM Timișoara și CSU ALBA IULIA – BC Sirius Tg. Mureș. În clasament: 1. ICIM Arad 24 p (8/8), 2. SCM Timișoara 22 p (6/10), 3. CSU Alba Iulia 21 p (6/10), 4. Sirius Tg. Mureș 17 p (1/15).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea