Rămâi conectat

Actualitate

În plin val 5 al pandemiei, un centru de vaccinare își va închide porțile: Factură URIAȘĂ la gaze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În plin val 5 al pandemiei, un centru de vaccinare își va închide porțile: Factură URIAȘĂ la gaze

Campania de vaccinare din țara noastră mai primește o lovitură și din cauza crizei facturilor uriașe la gazele naturale. Primarul din Motru cere închiderea centrului de vaccinare din oraș după ce a primit o factura de gaze în valoare de 35 de mii de lei, informează Antena3.

În plină campanie de vaccinare a copiilor de peste 5 ani, un centru de imunizare din Gorj își va închide porțile din cauza facturilor uriașe la utilități. Este vorba despre centrul de vaccinare din municipiul Motru, unde doar factura la gaze a venit în valoare de 35.000 de lei pe o lună. Primarul a cerut Direcției de Sănătate Publică întreruperea activității.

Edilul spune că, până acum, factura nu a depășit niciodată 5.000 de lei.

Mai mult decât atât, numărul celor care se vaccinează zilnic în acest centru de vaccinare nu depășește opt persoane.

Primarul municipiului Motru susține că toate cheltuielile pe utilități, pentru luna Decembrie a anului trecut, doar pentru funcționarea centrului de vaccinare, se ridică la 50.000 de lei.

Edilul susține că a cerut ajutorul celor de la DSP Gorj, care l-au informat însă că bugetul pe care Ministerul Sănătății îl poate suporta este de doar 20.000 pe lună.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea