Rămâi conectat

Sport

În etapa a 15-a a Ligii a 3-a, dueluri Alba-Cluj *Sâmbătă, de la ora 15.00, Industria Galda – Sănătatea Cluj şi Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Industria Galda de Jos9După confruntarea din derby-ul de sub Drăgana, câştigat dramatic în prelungiri de elevii lui Cristian Coroian, prin autogolul lui Frenţiu, meci ce a contat pentru runda inaugurală a returului Ligii a 3-a, în weekend reprezentantele judeţului Alba au parte de confruntări cu formaţii din Cluj. Partidele sunt prevăzute sâmbătă, 14 martie, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 15-a din Seria a 5-a a Ligii a 3-a.
*Industria Galda – Sănătatea Cluj (în tur 3-0). Nou-promovata clasată pe locul 11 (cu 16 puncte) întâlneşte „viruşii verzi” conduşi de ex-uniristul Marius Semeniuc (ce i-a înregimentat în intersezon pe B. Cristea – Industria şi T. Tothăzan – Metalurgistul). Sănătatea deţine „lanterna roşie” cu numai 5 puncte, iar în toamnă Industria a repurtat contra clujenilor prima victorie în eşalonul terţ, în deplasare. Aparent un meci facil, însă amfitrionii (reintră D. Lupşan şi Cr. Ivaşcu) trebuie să fie avizaţi de disperarea ocupantei ultimei poziţii.
*Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir (în tur 0-2). În comuna devenită celebră graţie unei renumite companii producătoare de telefoane, gruparea din Cugir speră să realizeze un rezultat pozitiv. Ajunsă pe poziţia a 5-a, cu 24 de puncte, gruparea vizitatoare nu va conta pe M. Neagu şi Necşulescu – suspendaţi, în confruntarea contra formaţiei poziţionată pe locul 11 (15 puncte), aflată în competiţie directă cu Industria în cursa pentru îndepărtarea din zona periculoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea