Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Divizia A1, Volei Alba Blaj – “U”-NTT Data Cluj 3-1 | Echipa din “Mica Romă” s-a încălzit mai greu…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat în Sala “Timotei Cipariu” partida cu “U”-NTT Data Cluj, scor 3-1 (23-25, 25-11, 25-11, 25-12), contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A1.

Revenită lângă fileu după o pauză de 15 zile cauzată de focarul de COVID-19, formația din “Mica Romă” s-a trezit condusă cu 1-0 de ultima clasată! Amfitrioanele, în evidentă dificultate în găsirea ritmului în debutul meciului, au abordat confruntarea mult prea relaxate, formula de start fiind una cu jucătoare utilizate mai puțin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Și studentele de pe Someș, care pierduseră toate celelalte 15 partide, au reușit să furmizeze surpriza, bucurându-se de câștigarea setului inagural (în această stagiune “U” mai luase două seturi într-un joc, în octombrie, cu Craiova, meci în care a cucerit singurul punct). Un suprinzător avantaj, în condițiile în care vizitatoarele s-au distanțat la 4 puncte în 3 rânduri, conducând cu 17-13, 20-16 și 24-20, și au rezistat chiar dacă Stevan Ljubičić a apelat, în disperare de cauză, la vedetele Dimitrova, Russu și Ninković.

Lucrurile au intrat într-o matcă firească, câtă vreme Blajul a mizat pe o distribuție apropiată de cea de bază, cu gazdele conducând confortabil (în setul secund, cu 7 puncte la rând s-au dus la 15-7) și diferența netă de valoare. Volei Alba Blaj a bifat al 5-lea succes din 2022, în 3 competiții diferite, dar a fost o simplă încălzire în vederea următoarelor examene, de altă factură: sâmbătă, ora 17.00, la Voluntari, cu ocupanta locului al treilea (a pierdut 1-3 la Târgoviște), , și, mai ales returul din Franța, de marți, 15 februarie, din sferturile de finală ale Cupei CEV, cu Volero Le Cannet.

Antrenamentul cu public a durat 86 de minute, iar cea mai bună realizatoare a fost Olga Strantzalli – cu 18 puncte.

Volei Alba Blaj: Sorina Miclăuș – 6 puncte, Olga Strantzalli – 18, Jovana Kocić – 7, Ștefania Cheluță – 3, Daiana Roman – 12, Slađana Mirković – 4, Milica Ivković – libero; au mai intrat Andreea Ispas – libero, Gergana Dimitrova – 10, Victoriia Russu – 12, Andra Artin, Nađa Ninković – 9, Iarina Axinte – un punct, Jovana Cirković – două puncte (Noemi Moldovan)

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea