Rămâi conectat

Actualitate

În 5 zile, inspectorii ITM Alba au aplicat amenzi în valoare de 53.500 de lei

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 14 – 19 ianuarie 2013, Inspectorii ITM Alba au efectuat controale la 71 de societăţi comerciale din judeţul Alba şi au constatat 353 deficienţe, în ce priveşte respectarea legislaţiei muncii. În total, au fost aplicate   90 de sancţiuni, din care 13 amenzi în cuantum de 48.500 de lei şi 77 de avertismente.

La două dintre firme au fost depistate câte o persoană în timp ce muncea fără acte legale, astfel  firma „Q.1 Auto” S.R.L. şi S.C. „De Niros Trade Internaţional  Enterprise” S.R.L. au fost sancţionate cu câte o amendă în valoare de 10.000 de lei.

De asemenea, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate  51  de firme şi s-au aplicat 68 de sancţiuni, dintre care 66 avertismente şi 2 amenzi în valoare de 5.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Secretul salarial, la un pas să devină istorie: Până în 2026, afişarea salariilor în anunțurile de recrutare va fi obligatorie pentru toate companiile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Secretul salarial, la un pas să devină istorie: Până în 2026, afişarea salariilor în anunțurile de recrutare va fi obligatorie pentru toate companiile Cât de curând vom spune adio secretului salarial. Firmele au început să afişeze venitul pe care îl oferă în anunţurile de angajare, iar specialiştii spun că firmele care sunt transparente au mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea