Rămâi conectat

Sport

În 28 martie, la Alba Iulia: Campionatul Național de Powerlifting – Copii și Cadeți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 28 martie, Alba Iulia este gazda unui eveniment sportiv important în calendarul competițional al Federației Române de Powerlifting – Campionatul Național de Powerlifting destinat copiilor și cadeților. Evenimentul, organizat sub egida FRP cu sprijinul financiar al MTS va avea loc în sala de sport a școlii “Ion Agârbiceanu” cu începere de la ora 13.00, intrarea spectatorilor fiind ca de fiecare dată liberă.

afis Copii si Cadeti 2015 -3Acest gen de competiţie are la bază promovarea powerliftingului în rândul unor categorii de vârstă care să pornească pe drumul complicat al performanţei sportive şi convingerea clară că nu poţi obţine rezultatele deosebite pentru viitor dacă nu ai o bază de selecţie cât mai mare în cadrul acestor grupe de vârstă. Peste 40 de sportivi, proveniţi din oraşe precum Timişoara, Oradea, Alba Iulia sau Bacău, unii dintre ei cu rezultate internaţionale notabile se întâlnesc la Alba Iulia la sfârşitul acestei săptămâni pentru a mai face un pas în direcţia confirmării valorii sportive şi pentru a oferi iubitorilor fenomenului numit powerlifting convingerea că viitorul în domeniu este reprezentat de câţiva sportivi cu reale calităţi. Promisiunea FRP este că vom fi martorii unei competiţii valoroase în care pasiunea pentru sport, sacrificiul şi determinarea vor genera rezultate demne de luat în seamă”, spune Ovidiu Pănăzan, secretar general FRP.

Partenerii competiţiei sunt: Școala Gimnazială “Ion Agârbiceanu” Alba Iulia și Sotec Software Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea