Rămâi conectat

Politică Administrație

În 18 mai 2014, cuplurile ”de aur” din Alba Iulia sunt invitate la petrecere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primăria  Alba Iulia şi Consiliul Local organizează în data de 18 mai 2014, cu ocazia Zilei Internaţionale a  Familiei, “Nunta de aur” a cuplurilor care sărbătoresc o jumătate de secol de căsătorie.

Pe lângă felicitări, masă, dans și multe surprize, pe ”tinerii de vârsta a treia” îi așteaptă premii în bani și diplome personalizate prin care administrația locală vrea să răsplătească dragostea, încrederea și buna înțelegere care asigură longevitatea familiei.

Sunt aşteptate să participe la acest eveniment toate cuplurile din Municipiul Alba Iulia care în anul 2014 împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Înscrierea se va face pe baza documentelor de identitate şi a certificatelor de căsătorie la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice,  Str. Libertăţii  nr.21, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, până la data de 1 mai 2014. Informații la telefon: 0258/810565.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea