Împuşcături în vecinătatea Tribunalului Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Azi, în jurul orei 11 s-au tras focuri de armă dintr-un autoturim marca Renault Megane  aflat în imediata apropiere a Tribunalului Judeţean Alba, pe strada Regina Maria, în faţa Centrului Cultural „Augustin Bena”. Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, a declarat că  focurile de armă au fost trase dintr-un autoturism Renault de culoare gri, ţinta fiind o maşină BMW de culoare albă, cu geamuri fumurii, cu numere de Bucureşti.  Autoturismul Renault a fost oprit în trafic de către poliţie şi jandarmerie,  iar „trăgătorul” a fost chestionat în legătură cu gestul său. Potrivit cercetărilor preliminare efectuate de poliţie, tânărul, de 23 de ani, fiul omului de afaceri Marius Potopea din Alba Iulia, a folosit un pistol de jucărie „Air Soft” care nu este supus regimului armelor şi muniţiilor. Acesta a decis să-l sperie pe celălalt participant la trafic după ce a fost şicanat în trafic. Incidentul a fost sesizat la 112 de gardianul de serviciu de la Centrul de Cultură, în vecinătatea căruia s-a consumat incidentul. Tânărul care a tras cu pistolul va fi cercetat de poliţie, cel mai probabil, pentru comiterea infracţiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”. În incident, nu a fost nimeni rănit. De remarcat faptul că acest tip de pistol a mai folosit în atacul de la benzinăria Rompetrol, consumat acum două săptămâni la ieşirea din Alba Iulia spre Partoş. (B.P.)

Ştirea pe larg o puteţi găsi în ediţia tipărită a ziarului Unirea de vineri, 14 octombrie.

ELIT

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Costel 13 octombrie 2011 at 13:06

Deci cei care spuneau ca infractionalitate in Alba este mare . . . minteau . . .

rednex 13 octombrie 2011 at 17:36

chiar ma gandeam ca oare n-o fi vreo beizadea….)))))

camelia gerhardt 13 octombrie 2011 at 15:50

Ups!!!

bmw 13 octombrie 2011 at 21:18

asta nu-i intreg la cap, trebuie dus neaparat la psihiatru,daca tacsu ai mare patron ,el ai mare prost! uite ca aschia sare si departe de trunchi!

alinuta 14 octombrie 2011 at 15:12

vezi marius cum ti se intorc toate sa ai noroc de copii tai si sa iti faca numai bucuri asa cum ai facut tu cu toti soferi pe care nu i ai platit cand erai mare patron bani pe care nu i ai dat lor sa in dai politistilor sa ti scapi odrasla ….sa auzim numai de bine …..cred ca sti ce ,,bine iti dorim….

soferu lu peste 14 octombrie 2011 at 17:18

baizadeaua smechera sa mearga la puscarie sa-i mai scoata pepenii din cap si sa_i bage in alta parte ca o merita din plin, halal copil,huooooooooooooooooooooo

alin 14 octombrie 2011 at 21:27

acest tupeist va candida de primar la fel cum a facut si nistor un alt soferas de la zlatna,a candidat de primar dupa o bataie cu italieni in zlatna,ce cultura poate avea un copil de sofer,vorba romanului OAMENI SUNT DE DOUA FELURI–OAMENI BUNI SI SOFERI

daniel 15 octombrie 2011 at 11:09

ce sa ne asteptam de la niste oameni de c—t cum e aceasta famile??
bagati la puscarie,gunoaie de oameni ce sunt

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...