IMAGINI incredibile de la accidentul dintre localitatea Dobra și Mănăstirea Măgura, soldat cu trei victime. Mașina căzută în râpa de aproape 100 de metri, făcută zob

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Câteva imagini de la locul accidentului produs sâmbătă seara între localitatea Dobra și Mănăstirea Măgura, în urma căruia trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie, au fost primite duminică pe adresa redacției.

Așa după cum se poate observa, autoturismul prăbușit în râpa adâncă de aproape 100 de metri a fost făcută zob și pare incredibil că victimele au spraviețuit.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe un drum forestier, la limita dintre județele Alba și Sibiu, iar intervenția a fost dificilă din cauza zonei greu accesibile.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din primele cercetări, se pare că șoferul, U.W.H  de 49 de ani din Sibiu,  a pierdut controlul volanului, cel mai probabil pe fondul vitezei, și s-a răsturnat în râpa de pe marginea drumului. În autoturism se mai afla un bărbat, C.A.C, de 35 de ani din Șelimbăr, pasager pe locul din dreapta, și o tânără de 26 de ani, B. M. M., tot din Șelimbăr, pasageră pe locul din spate.

În urma accidentului, cei doi bărbați au fost răniți ușor și au fost transportați la spitalul din Sebeș. Tânăra, care inițial a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, intubată, a fost transferată apoi la spitalul din Sibiu și, potrivit ultimelor informații, se află încă în stare gravă.  Aceasta ar fi rămas fără urechea dreaptă și are traumatisme abdominale.

Sâmbătă seara, la fața locului s-au deplasat pentru acordarea primului ajutor două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare de la ISU Alba, reprezentanți ai Salvamont și o autospecială de intervenție de la ISU Sibiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419