Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

IMAGINI: Autoturismul de zeci de mii de euro al unui campion naţional, prin Cetatea Alba Carolina

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beldie01Unul dintre cei mai buni sportivi ai judeţului Alba, pilotul Mihai Aurel Beldie s-a plimbat miercuri prin Cetatea Alba Carolina, cu maşina cu care a câştigat în week-end prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, la categoria automobilelor diesel.

Este vorba despre un BMW 120d DTM edition care a fost construit special pentru cursele de viteză în coastă, al cărui preţ ajunge la câteva zeci de mii de euro. A fost suficientă o tură pe lângă Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia, spre Poarta a VI-a a Cetăţii pentru ca pasionaţii de automobile să întoarcă privirile deoarece maşina arată extraordinar iar motorul produce un zgomot puternic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim faptul că la finele săptămânii trecute, la Rânca, s-a desfăşurat prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2014 pe unul dintre cele mai tehnice trasee din tara. A fost o etapă cu adevărat spectaculoasă, pusă sub semnul schimbării condiţiilor meteorologice, în urma căreia tânărul pilot al clubului sportiv Autosport Fair-Play Alba s-a clasat pe primul loc.

[nggallery id=1774]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea