Rămâi conectat

Actualitate

Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru părinţi și bunici. Cum să-i surprinzi pe cei dragi cu daruri pline de farmec

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când alegi cadouri pentru bunici, indicat ar fi să ții cont că amintirile sunt extrem de importante pentru ei. Bunicii acordă valoare sentimentală cadourilor primite de la copii sau nepoți și ar fi păcat să-i dezamăgim. Câteva idei pentru cadouri de Moș Nicolae ? Albume foto, cărți, decorațiuni de interior, electrocasnice, un tablou, cutie de bijuterii, eșarfă, halat, papuci de casă, poate și un telefon pentru a păstra legătura cu cei dragi. În plus, vizitează-i cât mai des! Bunicii au un farmec aparte!
Citește și: mesaje de Mos Nicolae

Cadouri pentru părinţi sau bunici

1. Pătură cu mâneci – Acest cadou este extrem de util în sezonul rece pentru cei care vor să lenevească mai mult în faţa televizorului, la căldură.

2.  Bilet la teatru. În tumultul din perioada sărbătorilor de iarnă, un bilet la teatru reprezintă un cadou inspirat pentru cei care simt nevoia să se deconecteze de la grijile de zi cu zi şi să profite de o binemeritată doză de cultură. Totodată, cu un asemenea cadou, puteţi lansa şi o invitaţie pentru o seară plăcută în compania celor dragi.

3. Parfum – Dacă persoanele apropiate nu sunt prea pretenţioase sau preferă apele de toaletă mai ieftine, le puteţi achiziţiona parfumuri, din magazine sau din diferite cataloagele.

Citește și: Nume derivate din Nicolae care se sărbătoresc de Sf. Nicolae sau Mos Nicolae

4. Ceasuri – Dacă persoanele dragi nu sunt prea pretenţioase, puteţi opta pentru ceasuri mai ieftine, disponibile în mai multe magazine oline. Pe site-uri puteţi găsi ceasuri pentru femei şi bărbaţi şi la preţuri mai mici de 50 lei.

5. Fluturi solari ecologici – Persoanele care iubesc florile şi fluturii vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar aceşti fluturi solari ecologici. Fluturii, care par reali, sunt ataşaţi de suporturile care conţin panouri solare, iar când apar razele soarelui, aceştia se învârt în jurul suportului, dând energic din aripi. Fluturii solari pot fi aşezaţi în tufişuri, în grădină, pe verande sau balcon.

6. Breloc cu sunete pentru chei – Acest breloc pentru chei este ideal pentru persoanele care nu-şi găsesc cheile prea uşor. Când posesorul cheilor ataşate la acest breloc nu le găseşte trebuie doar să fluiere sau să bată din palme şi va afla imediat în ce colţ al încăperii/genţii se află cheile sale.

Citește și: mesaje de Sfântul Nicolae

7. Cremă de mâini, pentru protecţie la ger. Un asemenea cadou este ideal pentru mamele şi bunicile care vor ca iarna să nu îşi lase amprente semnificative asupra mâinilor lor. Astfel, fără a vă uşura buzunarele, veți reuși să le faceți o surpriză, iar ele vor fi încântate de acest cadou, pentru că îşi vor putea proteja pielea de ger şi de vânt.

8. Mănuşi de grădinărit şi seminţe de plante sau flori. Pasionaţii de grădinărit pot primi un cadou pe măsură. O pereche de mănuşi pentru grădinărit şi seminţe de legume, fructe sau flori, după cum şi-ar dori destinatarul. În magazinele de bricolaj găsiți mănuşi din bumbac, pentru grădină, și seminţe de flori la prețuri foarte mici. Astfel, în limita maximă a bugetului indicat în acest articol, puteţi lua un set complet de mănuşi şi seminţe pentru întreaga familie.

9. Calendar personalizat – Cu un calendar personalizat, făcut cu pozele celor dragi, orice persoană se poate simţi flatată, iar cel care îl dăruieşte nu va resimţi prea mult impactul financiar al acestui cadou.

10. Trandafiri pitici în ghiveci – Nici cele mai pretențioase mame și bunici nu pot rămâne indiferente la trandafirul pitic. Minirosa este o plantă ideală pentru apartament şi, oricând, poate fi un cadou ideal, în ciuda preţului mic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea