Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Idei de cadouri de 8 Martie. Ce îi poţi cumpăra persoanei dragi de Ziua Femeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 8 Martie, femeile din jurul lumii sunt în centrul atenţiei. Ziua Femeii e un prilej bun pentru ca reprezentantele sexului frumos să fie răsfăţate de cei dragi. Iată câteva idei de cadouri de 8 Martie.

Romantic gift

Florile, darul cu care mergi la sigur

Florile sunt întotdeauna o alegere potrivită, mai ales când vine vorba de idei de cadouri de 8 Martie. Poţi opta pentru o plantă vie, care să dureze mai mult şi să aducă zâmbetul pe buzele persoanei dragi pentru vreme îndelungată. Şi aranjamentele floralele sunt o alegere bună: măiestria floriştilor, care îmbină plantele cu tot felul de decoraţiuni, o vor impresiona cu siguranţă pe femeia specială.

Bijuteriile sunt şi ele o alegere foarte bună

Ele învelesc orice ţinută şi ne amintesc de cei care ni le-au oferit. O bijuterie preţioasă îi va arată că ţii cu adevărat la ea şi că ştii ce îi place. Eşarfele sunt şi ele potrivite pentru orice femeie: acum că a venit primăvara, ele vor fi purtate cu mândrie la gât, iar un şal de mătase va fi un cadou foarte şic.

Citeşte şi: MESAJE de 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viaţa voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Parfumul, prietenul cel mai bun al unei femei stilate

Printre cele mai potrivite idei de cadouri de 8 Martie se află şi parfumurile. Dacă ştii ce tip de parfum preferă femeia specială din viaţa ta, cumpără-i o esenţă care să arate că ai ales cu multă grijă cadoul de Ziua Femeii. Nu trece cu vederea nici uleiurile de corp şi cremele cu mirosuri florale care să amintească de primăvară.

Oferă-i cadou o zi de răsfăţ la Spa. Va radia de fericire, la propriu

Dacă femeii dragi îi place răsfăţul, poţi întotdeauna să îi oferi cadou un tratament la spa. Nu ştii exact ce îi place? Nu e nimic: poţi alege vouchere care să îi permită să opteze pentru tratamentele şi locaţia preferate. Răsfăţul va fi maxim şi persoana dragă se va simţi grozav graţia cadoului tău.

Un cadou personalizat cu mesaj

Pentru un cadou personalizat deosebit, dăruieşte-i un cadou de 8 martie gravat cu un mesaj într-o cutie de catifea, în semn de iubire şi apreciere pentru dragostea oferită necodiţionat. Este un cadou de suflet care va dăinui în timp amintindu-i mereu soţiei, de dragostea ta.

Înfrumuseţează-i casa, nu doar ziua, printr-o vază pictată manual cu mesaj

Pentru că florile dăruite merită şi o vază elegantă pentru un decor de excepţie, o vază pictată manual cu un mesaj de apreciere o va emoţiona nespus de mult iar dvs. veţi fi primit cu multe îmbraăţişări şi emoţii depline.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea