Hotărârea inedită a unei instanțe din România: Un bărbat va primi despăgubiri de la fosta soţie care l-a denigrat în faţa copiilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Printr-o decizie a Judecătoriei Galați, un bărbat a obţinut de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei. Femeia l-ar fi denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, aşa că fostul soţ a dat-o în judecată. Decizia nu este definitivă, notează Mediafax.

Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Conform acesteia, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (…) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: ”, se arată în motivarea instanței.

În replică, femeia a spus că fostul soț vrea doar să se răzbune din cauza divorţului.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419