Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț la 63 de ani. Bărbat din Cugir, reținut de polițiști după ce a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să fure o bicicletă din scara unui bloc din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Cugir a fost prins de poliţiştii din Alba Iulia, imediat după ce a încercat să fure o bicicletă din scara unui bloc de locuinţe din municipiu. Acesta mai este cercetat pentru un furt ce ar fi fost comis în luna aprilie a acestui an.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17.06.2017, în jurul orei 01.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean ce locuieşte pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, cu privire la faptul că cineva încearcă să sustragă, din scara blocului, o bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care l-a surprins pe S.G., 63 de ani, din Cugir, în timp ce încerca să-şi asigure scăparea.

Se pare că bărbatul a urcat pană la etajul 4 al blocului, a distrus sistemul antifurt al unei biciclete, cu scopul de a o sustrage, însă a fost surprins de către proprietarul acesteia, moment în care a abandonat activitatea infracțională şi a alergat pe scări, însă la ieşirea din bloc a fost surprins de poliţiştii sesizaţi de proprietar.

S.G. a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar poliţiştii au constatat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal privind o faptă de furt, comisă în noaptea de 05/06.04.2017, când a sustras, dintr-o staţie de carburanţi din Alba Iulia, mai multe recipiente cu lichid de curăţat parbrizul, în valoare de 150 de lei.

Poliţiştii au luat faţă de S.G. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea