Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hingheri din Alba Iulia, confundați cu vânători de câini și dați pe mâna Poliției de un albaiulian cu simț civic

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O sesizare mai puțin obișnuită a fost făcută astăzi prin apelul de urgență 112 la Poliția Municipiului Alba Iulia. Un albaiulian cu simț civic, care trăiește de mai mulți ani în capitală, în timp ce se afla în zona sediului Electrica din centrul municipiului Alba Iulia, a observat un bărbat cu o pușcă care lua la țintă niște câini maidanezi care se aflau în zona parcului de joacă pentru copii.

Tânărul, revoltat la vederea armei îndreptate înspre câini, l-a întrebat pe hingher ce face cu pușca și a sunat imediat la 112. Și așa câinii au scăpat nevătămați, iar hingherul a mai bifat o acțiune nereușită.

În urma sesizării, polițiștii au verificat numărul mașinii și l-au interpelat pe bărbatul reclamat. Acesta le-a explicat oamenilor legii că a încercat doar să își facă datoria. După ce la Primăria Alba Iulia, mai mulți părinți au sesizat astăzi prezența unei haite de câini în zona parcului de joacă pentru copii de pe strada Decebal, a fost însărcinat să rezolve problema hingherul de serviciu. Acesta a folosit o pușcă cu tranchilizante, însă la intervenția albaiulianului cu simț civic, câinii au fugit. A fost asfel stricată o doză de tranchilizant care și-a ratat ținta.

În final, merită apreciați toți actorii implicați în această poveste. Părinții, speriați de haita de câini pentru că au sesizat autoritățile, Primăria pentru că a reacționat prompt, hingherul pentru că a fost la datorie, albaiulianul bine intenționat care a sesizat Poliția și polițiștii pentru că și-au făcut treaba și au verificat cazul.

Un exemplu de comunitate care funcționează!

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea