Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Hï Ibiza, clubul numărul 1 din lume în sondajul anual Top 100 Clubs al DJ Mag

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul de noapte Hï Ibiza din Playa d’en Bossa – Ibiza a fost desemnat locul 1 pentru cluburi din lume de către ediția 2022 a sondajului anual Top 100 Clubs al DJ Mag. Ajuns pe primul loc pentru prima dată, lista de anul acesta a fost decisă de peste 600.000 de voturi de la cititorii DJ Mag din întreaga lume.

 „În primul rând, aș dori să le mulțumesc enorm tuturor cititorilor DJ Mag și tuturor celor care au votat  pentru Hï Ibiza ca clubul lor numărul 1. Este cu adevărat o onoare atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă să primesc această veste uriașă și să fiu recunoscut în acest fel. Echipa noastră este incredibilă. Fiecare persoană de la The Night League și High Scream, fratelui meu Romain, vreau să-i  mulțumesc pentru toată munca grea și dedicarea neobosită pe care o dă pentru ca totul să se întâmple. Tuturor artiștilor care numesc Hï Ibiza casa lor, familiei mele, partenerilor mei, tuturor din industrie și fiecărei persoane care ne-a susținut în această călătorie incredibilă. Într-adevăr, fără voi toți, nimic din toate acestea nu ar fi fost vreodată posibil. În fiecare an, ne punem inima și sufletul să oferim ceea ce credem că este cea mai bună experiență posibilă pentru ca oamenii să vină, să se bucure și să uite de problemele lor pentru un moment în timp. În această vară, simțim energia și entuziasmul din toate părțile legate de întoarcerea pe insula noastră magică pentru a experimenta cel mai bun sezon din Ibiza de până acum. Așteptăm cu nerăbdare să vă primim din nou pe toți!”,  Yann Pissenem, CEO și fondator al The Night League, compania care prezidează Hï Ibiza.

De când și-a deschis porțile în 2017, Hï Ibiza i-a uimit pe iubitorii de muzică electronică cu sistemul său de sunet uluitor, tehnologia spectaculoasă, un aspect simplificat conceput cu experiența cluburilor în minte și, desigur, unii dintre cei mai mari DJ din lume. programele sale săptămânale.

Anul acesta, rezidențele săptămânale includ Afterlife, Alok, Black Coffee, Damian Lazarus, David Guetta, FISHER, Glitterbox, Idris Elba, Paco Osuna, The Martinez Brothers și Vintage Culture alături de o mulțime de DJ invitați.

Colțul Sălbatic, o bijuterie ascunsă care găzduiește seturi de DJ surpriză de la oaspeți de renume în cele mai puțin probabile decoruri, s-a dovedit, de asemenea, extrem de popular, în timp ce trei spații uimitoare în aer liber, inclusiv Grădina Magică, Grădina Secretă și o terasă pe acoperiș oferă clubberilor un șansa de a-și rezuma respirația între aventurile lor pe ringul de dans.

Pentru a marca ocazia și a mulțumi comunității lor, echipa Hï Ibiza va bate un NFT de sărbătoare GRATUIT. Deținătorii vor avea acces la beneficii exclusive și reduceri limitate. Lista albă este deschisă, iar cei interesați se pot înscrie acum la hiibiza.com/top100nft.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea