Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş, în turneu la Braşov *Portarul Daniela Vălean, foarte aproape de o revenire la Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes-Magura Cisnadie51Divizionara secundă HC Alba Sebeş, care a încheiat prima parte a stagiunii pe locul întâi în Seria B a Diviziei A, cu maximum de puncte, după cele 9 victorii obţinute în tur, participă în această lună la diverse partide de verificare. Primele dintre acestea vor fi la finele acestei săptămâni, într-un turneu ce se va disputa la Braşov. Sub Tâmpa, formaţia pregătită de Seviştean Popa urmează să susţină trei meciuri amicale, două dintre acestea vineri, 12 decembrie, cu lotul naţional de junioare şi HC Piatra Neamţ (locul 8 în Seria A), respectiv sâmbătă, 13 decembrie, împotriva gazdelor, Corona Braşov.

De asemenea, în cursul săptămânii viitoare, în Sala „Florin Fleşeriu” sunt prevăzute alte două întâlniri test, cu formaţia din Liga Naţională, HCM Rm. Vâlcea pregătită de Dumitru Muşi. Jocurile împotriva echipei conduse de Dumitru Muşu sunt programate luni, 15 decembrie, de la ora 17.00 şi marţi, 16 decembrie, de la ora 10.00. În replică, gruparea din Sebeş are asigurată prezenţa la un turneu puternic ce va fi organizat la Rm. Vâlcea, în perioada 20-21 decembrie.

Pe de altă parte, HC Alba sebeş, creditată cu şanse sporite să revină pe prima scenă este foarte aproape de a parafa prima achiziţie din intersezon. Portarul Daniela Vălean (prezentă în tur la CSM Bucureşti II, în eşalonul secund) şi-a arătat disponibilitatea pentru a reveni la Sebeş, de unde a plecat în vară, după încheierea sezonului, în care s-a ratat promovarea în Liga Naţională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea