Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş – Dunărea Brăila 17-26 (6-15) | Ruşinos, al 12-lea insucces la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş continuă să fie ciuca bătăilor în Liga Naţională, pierHC Alba Sebes - CSM Bucuresti 76zând al 12-lea meci la rând, în Sala „Florin Fleşeriu”, cu Dunărea Brăila,scor 17-26 (6-15), la care a evoluat şi Ada Moldovan, „cetăţean de onoare al municipiului Sebeş”, care a înscris de 4 ori.

HC Alba Sebeş este un simplu trecător prin Liga Naţională, mulţumindu-se cu statutul de „ciuca bătăilor”. Un parcurs dezastruos, ce înseamnă eşecuri pe linie, meciuri în care se pune numai problema diferenţei de scor a anulat fericirea din vara trecută, când se sărbătorea cu mare fast revenirea, după un deceniu, pe prima scenă, o pălărie mult prea mare pentru fenomenul handbalistic actual de la Sebeş.

În 2016, este al 7-lea joc pierdut de nou-promovată din tot atâtea întâlniri disputate. „Extrem de multele ratări şi-au spus cuvântul în derularea ostilităţilor„, a declarat preşedintele Virgil Costea.

Gruparea de Alina Şorodoc şi Seviştean Popa rămâne cu „lanterna roşie”, numai 4 puncte şi practic condamnată la retrogradarea rapidă!

*Evoluţie dezlânată

Sebeşul n-a condus nici măcar o singură dată pe tabelă, oaspetele făcând legea încă din primele 15 minute, în compania unui oponent învins din start. După 6-2 şi 10-4 în favoarea Dunărei, echipa lui Costică Buceschi a tranşat net disputa în ultimele 7 minute ale primei reprize, când a înscris de 5 ori şi a primit un singur gol. Echilibrat, dar fără miză a fost actul secund (încheiat egal 11-11), gazdele izbutind numai să se apropie la 4 „lungimi”: 16-20, min. 48.

Marcatoare:  Ana Ciolan – 8 goluri (singura echipieră ce s-a ridicat la nivelul unei partide din elită), Paula Hoha – 3, Cristina Predoi, Nicoleta Safta, Elena Mitrache, Lavinia Dobromir, Mihaela Pătulean şi Nicoleta Rusu – câte unul; Bianca Curmenț, Ioana Petruneac (portari), Alina Șorodoc, Bianca Bogdan, Iulia Andrei,  Ioana Pătuleanu, Ana Maria Dima.

Duminică, de la ora 17.00, tot în „Florin Fleşeriu” se va disputa un alt joc din Liga Naţională, Măgura Cisnădie – HC Zalău, echipa lui Alexandru Weber având terenul suspendat

Partida a contat pentru etapa a 20-a, iar runda următoare, HC Alba Sebeş va juca în deplasare cu HC Zalău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea