Rămâi conectat

Politică Administrație

Hava: Trebuie să câștigăm alegerile locale să pornim așa cum trebuie la parlamentare. O mare problemă e legată de București

Dragoş Suciu

Publicat

în

Copreședintele PNL Alba, Mircea Hava, a spus, vineri, la radio Unirea FM, că formațiunea politică din care face parte trebuie să câștige alegerile locale pentru a porni cu dreptul la parlamentare.

Mircea Hava01Mircea Hava a spus că ”o mare problemă e legată de București” precizând că PNL trebuie să aibă candidatul care să convingă.

”Vreau să vă spun, o mare problemă pe care o avem e legată de București. Acolo trebuie să avem candidatul care să convingă și trebuie să câștigăm Bucureștiul. Obligatoriu trebuie să câștigăm Bucureștiul. Dacă la mine ar fi chestiunile acestea, aș merge pe câștigați, bine, nu câștigați, la revedere, ne vedem pe stradă, la nunți, la botezuri, rămânem prieteni, dar atât, nu mai lucrăm în aceeași zonă politică. Bucureștiul se poate câștiga. Dacă se elimină anumite orgolii și dacă se merge la muncă și se lucrează, se poate câștiga”, a afirmat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care face parte și din conducerea centrală.

Cristian Bușoi este candidatul desemnat de liberali la Primăria Capitalei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru. Citește și: FOTO | Două stații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea