Ziarul Unirea

Handbalista Ada Emilia Moldovan, Cetăţean de Onoare al Sebeşului

Consiliul Local Sebeş a decis zilele trecute acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare” handbalistei Ada Emilia Moldovan. Această numire vine ca urmare a propunerii făcută de către consilierii locali ai PNL Sebeş, Rodean Ioan, Stancu Gligor şi Radu Cristian.
Ada Emilia Moldovan, născută la Focşani, a venit la Sebeş în anul 2002 pentru a juca handbal la Clubul Sportiv CSM Sebeş. După o scurtă perioadă de timp, aceasta şi-a întemeiat o familie, hotărând să facă din Sebeş un nou cămin, un nou acasă. Palmaresul tinerei handbaliste din Sebeş este impresionant. Face parte din echipa naţională a României alături de care a câştigat mai multe medalii la campionate mondiale şi europene. Deoarece au considerat că Ada Emilia Moldovan face cinste oraşului Sebeş, consilierii PNL au decis că aceasta merită titlul de „Cetăţean de Onoare”, urmând exemplul mai multor oraşe din România care au oferit acest titlu sportivelor din Lotul Naţional de Handbal. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Goga Nicu 3 februarie 2011 at 12:04

Dati-le la toti sportivii ,iar pe cei ce au constrit Sebesul modern,mai da-i incolo.
Oricum pana nu faceti toti sportivii cetateni de onoare…..

...tot din sebeș 3 februarie 2011 at 13:28

Era si cazul sa se stie ca locuieste in Sebes. Pe langa cele doua cupe mondiale si locul 3 european, Ada, a castigat 3 ani la rand titlul de golgheter al Romaniei, cu mari sanse de a mai lua un titlu. Chiar daca autoritatile si presa din județul nostru nu au evidentiat performantele Adei, sa stiti ca altii au beneficiat din plin(Focsani, Braila, Iasi etc) invitand-o la premierea sportivilor lor, la emisiuni TV…

handbal 3 februarie 2011 at 19:46

felicitari pentru cei cu initiativa si pentru toti cei care merita sa fie cetateni de onoare si ne reprezinta orasul si tara in lume.bafta ada si multa sanatate vrem o victorie sambata in cupe.

focsani 4 februarie 2011 at 9:59

Am citit cu stupoare cum o focsaneanca de-a noastra i sa recunoscut meritele facute in sport an de an,si noi din Focsani nu sutem in stare sa le acordam celor doua sportive ADA MOLDOVAN, VALENTINA ELISEI ARDEAN nici un multumesc pentru ca ne reprezinta cu cinste in lume.

sebes 4 februarie 2011 at 12:17

Multumim pentru modul triumfator in care ne reprezinti peste tot in lume. Din pacate multi nu stiu ca orasul Sebes este reprezentat de Ada Emilia Moldovan. Felicitari si mult succes in tot ceea ce faci.

Comentariile sunt oprite