”Guvernul meu” a trecut în extrema cealaltă: angajează preoţi!

Guvernul Cioloş scoate la concurs posturi de preoţi, în mai multe penitenciare din țară, la doar o zi după controversatul episod legat de finanţarea construirii de lăcaşe de cult în 2016.

preot penitenciarPotrivit unui anunţ al agenţiei de ştiri a Patriarhiei Române, sectorul social-filantropic al Administraţiei Patriarhale informează că Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 14 posturi vacante de preot în următoarele unităţi penitenciare: Arad, Bacău, Bârcea Mare-Deva, Bistrița, Colibași, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Miercurea Ciuc, Ploiești, Poarta Albă, Satu Mare, Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, Penitenciarul de minori și tineri Craiova și Spitalul penitenciar Dej.

INFORMARE COVID-19

CITEȘTE ȘI: Guvernul nu mai dă bani la biserici. Reacția Patriarhului Daniel

Depunerea dosarelor în vederea înscrierii la concurs pentru posturile menţionate se va face în termen de 15 zile lucrătoare, începând cu data de 7 decembrie 2015. Informaţiile necesare pentru participarea la concurs sunt precizate pe pagina oficială a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, mai precizează basilica.ro (Z.U.)

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

pilu 7 decembrie 2015 at 15:33

Alte limbi in afara de cei dinauntru. Cam multi pe mp. Simbria dubla sanatate pentru familie. Traiasca Ciolos si astia pe langa el.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...