Rămâi conectat

Sport

GT Sport Alba Iulia a dat lovitura la Daia Română în debutul Ligii 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorie în deplasare pentru GT Sport Alba Iulia în startul Ligii 4

Liga 4 de fotbal județului Alba, ediția 2022-2023, a debutat, vineri după amiază, cu o victorie ”italiană” în deplasare obținută de GT Sport Alba Iulia, la Daia Română.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Gavrilă, în minutul 20. A fost o partidă cu ocazii de ambele părți, prima repriză fiind dominată de oaspeți, iar a doua controlată de dăieni. S-a jucat pe un teren greu, îmbibat cu apă, însă, cu toate acestea, spectacolul fotbalistic oferit de combatante a fost unul de calitate.

Runda inaugurală din Liga 4 mai programează meciurile: *sâmbătă 3 septembrie, ora 17.00: Industria Galda de Jos – Viitorul Vama Seacă, AFC Kinder Teiuș – Inter Unirea (pe stadionul ”Aiudel” din Aiud), CS Zlatna – Energia Săsciori și Cuprirom Abrud – Hidromecanica Șugag; *duminică 4 septembrie, ora 17.00: CIL Blaj – Voința Stremț (pe stadionul ”CIL-Veza”) și Viitorul Sântimbru – Performanța Ighiu (la Galtiu).

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea