Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

GT Sport Alba Iulia a dat lovitura la Daia Română în debutul Ligii 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Victorie în deplasare pentru GT Sport Alba Iulia în startul Ligii 4

Liga 4 de fotbal județului Alba, ediția 2022-2023, a debutat, vineri după amiază, cu o victorie ”italiană” în deplasare obținută de GT Sport Alba Iulia, la Daia Română.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Gavrilă, în minutul 20. A fost o partidă cu ocazii de ambele părți, prima repriză fiind dominată de oaspeți, iar a doua controlată de dăieni. S-a jucat pe un teren greu, îmbibat cu apă, însă, cu toate acestea, spectacolul fotbalistic oferit de combatante a fost unul de calitate.

Runda inaugurală din Liga 4 mai programează meciurile: *sâmbătă 3 septembrie, ora 17.00: Industria Galda de Jos – Viitorul Vama Seacă, AFC Kinder Teiuș – Inter Unirea (pe stadionul ”Aiudel” din Aiud), CS Zlatna – Energia Săsciori și Cuprirom Abrud – Hidromecanica Șugag; *duminică 4 septembrie, ora 17.00: CIL Blaj – Voința Stremț (pe stadionul ”CIL-Veza”) și Viitorul Sântimbru – Performanța Ighiu (la Galtiu).

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, fotbaliștii din Alba, în lotul preliminar al României pentru Euro 2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative, și Andrei Rațiu (fotbalistul originar din comuna Unirea) sunt cei doi fotbaliști din Alba convocați în lotul preliminar al României pentru Euro 2024. Sunt șanse majore ca cei doi să se regăsească la turneul european, asta dacă nu intervin evenimente nedorite de natură medicală. Ex-uniristul Nicolae Stanciu (31 ani) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea