Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Grozav foarte aproape de un împrumut pentru un an la echipa Italiană, Bologna. Vezi suma cerută în cazul unui transfer

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE: Finanţatorul Dan Capră a oferit primele reacţii la Radio GSP după ce presa din Italia a anunţat că Grozav va pleca la Bologna: „Au trimis o ofertă cei de la Bologna cu care nu am fost de acord. Am trimis o contraofertă la care încă nu au răspuns. Prima lor ofertă mi s-a părut jignitoare. Am vorbit şi cu Grozav şi a zis că ar pleca dacă e bine pentru club. Dar i-am arătat şi lui oferta şi a spus că s-a simţit jignit” conform gsp.ro.

Albaiulianul Gicu Grozav pleacă la Bologna pentru un împrumut de un an, anunţă Corriere dello Sport în această după-amiază, dar se pare că în urma negocierilor oferta făcută de gruparea italiană nu a fost satisfăcătoare nici pentru oficialii echipei nici pentru fotbalist care s-a simţit jignit de oferta făcută. Italienii şi-au arătat interesul pentru atacantul Petrolului de la sfârşitul acestui sezon, dar ploieştenii le-au tăiat elanul italienilor, nefiind de acord cu un împrumut, ci doar cu un transfer definitiv şi 3 milioane de euro.

Se pare că cele două grupări negociază chiar în aceste momente, iar mutarea s-ar perfecta mâine dacă Petrolul nu va schimba pretenţiile, anunţă sursa citată. Peninsularii au pus pe masă 500.000 euro pentru un împrumut până în vara lui 2014, plus opţiune de cumpărare definitivă, pentru alte 1,5 milioane de euro. Se pare că patronul Dan Capră şi ceilalţi conducători ai Petrolului au fost tentaţi în cele din urmă şi de varianta unui împrumut, dar oferta nu a fost satisfăcătoare.

Bologna a terminat sezonul trecut pe locul 13 în Serie A şi este câştigătoarea a şase titluri de campioană. Gicu împlineşte în septembrie 23 de ani şi a fost vândut în 2010 în Belgia la Standard Liege, de la FC Unirea Alba Iulia contra sumei de 350.000 euro. În ultimul sezon de Liga 1 a înscris 9 goluri în 31 de meciuri, iar în acest moment cota sa de piaţă, conform transfermarket.de este cifrată la 1,8 milioane de euro.

Sursa foto: GSP.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea