Rămâi conectat

Ştirea zilei

Greșeală a Grupului de Comunicare Strategică: Raportare greșită a unui deces în Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Greșeală a Grupului de Comunicare Strategică. În această după-amiază s-a anunțat faptul că la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a decedat din cauza infectării cu Covid 19, un bărbat de 66 ani din județul Gorj, cazul 495.

Se pare că a fost vorba de o eroare de raportare a GSG, decesul bărbatului de 66 ani din Gorj fiind deja raportat la poziția 251.

Cazul 495 este de fapt o femeie de 37 ani din județul Mureș, care a decedat în 20.04.2020 la Spitalul Clinic Județean Mureș – Secția Boli Infecțioase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea