Rămâi conectat

Sport

Glumă glumă, dar de 1 aprilie antrenorul Ștefan Fogoroși s-a despărțit de Industria Galda de Jos!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 1 aprilie, ziua farselor, Ștefan Fogoroși, experimentatul antrenor al celor de la Industria Galda de Jos, a căzut victimă păcălelii șefilor săi. Oficialii clubului din liga a 3-a au complotat cu jurnaliștii de la alba-sport.ro, unde a fost publicat anunțul demiterii lui Fogorosi. Fogoroși a luat-o în serios și nu s-a prezentat la antrenament, după ce a citit pe site că nu mai e nevoie de serviciile sale. Cu Fogorosi pe banca, Galda de jos a înregistrat 3 înfrângeri în 3 meciuri de la reluarea campionatului.

„Vreau să-i mulțumesc lui Ștefan pentru că a acceptat aceasta provocare. Am știut din capu’ locului că șansele noastre de a evita retrogradarea sunt aproape de zero, dar după 3 jocuri în care nu am luat niciun punct cred că e mai bine pentru țoață lumea să ne strângem mana și fiecare să meargă pe drumul sau. De echipa ne vom ocupa eu, fiul meu Adi ‘Raba’ de la Micești și Ghita Mărginean de la Cergău. Să vedem ce vă ieși”, a fost citat Ovidiu Hulea, președintele clubului din Galda.

Desi a aflat rapid că n-a fost decât o glumă, Fogorosi s-a supărat și s-a despărțit de echipa din Alba! Nu vă fi pe banca mâine, în deplasarea de la Cugir, unde Galda de jos o vă întâlni pe CSO.

După 13 etape din C, Galda e pe locul 10 în seria a 9-a, cu doar o victorie și un egal tot sezonul.

Sursa: sport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea