Gloria Progresul Bistriţa s-a retras din Seria a 5-a a Ligii a 3-a *Industria Galda de Jos şi Metalurgistul Cugir vor câştiga la „masa verde”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita27Gloria Progresul Bistriţa (locul 8 la finele turului), fosta echipă a antrenorului Cristian Coroian s-a retras din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, unde activează şi conjudeţenele Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos.

În consecinţă seria va continua cu numai 13 echipe, iar gruparea bistriţeană va pierde 0-3 „la masa verde” partidele din retur, iar oponentele vor avea o rundă liberă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Galda urma să joace la Bistriţa în etapa a 18-a, iar Metalurgistul în runda a 24-a.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Conform www.sportulbistritean.ro, a fost o decizie istorică luată de Comitetul Director al Gloriei miercuri seară! La nici doi ani de când evolua în Liga 1, ce a mai rămas din Gloria va juca în Liga a 4-a.
Reunit de urgență după ce primarul a anunțat că Primăria nu va finanța Gloria Progresul, Comitetul Director a găsit o soluție de compromis, împreună cu Dan Jiga, președintele echipei de Liga a 4-a, FC Bistrița. Echipa se va retrage din Liga a treia și toți jucătorii vor fi transferați pe FC Bistrița, cu care se va încerca o promovare din Liga a 4-a în Liga a treia.
Decizia a fost sprijinită de primarul Ovidiu Crețu, invitat la discuții, care le-a promis oamenilor de fotbal că în această formă va susține finanțarea de la bugetul local.
Echipa va fi antrenată de Valer Săsărman, care îl va avea ca antrenor secund pe Sergiu Mândrean, fost principal la FC Bistrița.
Meciurile se vor disputa pe terenul mare din Complexul Jean Pădureanu iar din vară echipa își va schimba numele în FC Gloria Bistrița

Dan HENEGAR