Rămâi conectat

Sport

Gloria Progresul Bistriţa s-a retras din Seria a 5-a a Ligii a 3-a *Industria Galda de Jos şi Metalurgistul Cugir vor câştiga la „masa verde”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita27Gloria Progresul Bistriţa (locul 8 la finele turului), fosta echipă a antrenorului Cristian Coroian s-a retras din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, unde activează şi conjudeţenele Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos.

În consecinţă seria va continua cu numai 13 echipe, iar gruparea bistriţeană va pierde 0-3 „la masa verde” partidele din retur, iar oponentele vor avea o rundă liberă.

Galda urma să joace la Bistriţa în etapa a 18-a, iar Metalurgistul în runda a 24-a.

Conform www.sportulbistritean.ro, a fost o decizie istorică luată de Comitetul Director al Gloriei miercuri seară! La nici doi ani de când evolua în Liga 1, ce a mai rămas din Gloria va juca în Liga a 4-a.
Reunit de urgență după ce primarul a anunțat că Primăria nu va finanța Gloria Progresul, Comitetul Director a găsit o soluție de compromis, împreună cu Dan Jiga, președintele echipei de Liga a 4-a, FC Bistrița. Echipa se va retrage din Liga a treia și toți jucătorii vor fi transferați pe FC Bistrița, cu care se va încerca o promovare din Liga a 4-a în Liga a treia.
Decizia a fost sprijinită de primarul Ovidiu Crețu, invitat la discuții, care le-a promis oamenilor de fotbal că în această formă va susține finanțarea de la bugetul local.
Echipa va fi antrenată de Valer Săsărman, care îl va avea ca antrenor secund pe Sergiu Mândrean, fost principal la FC Bistrița.
Meciurile se vor disputa pe terenul mare din Complexul Jean Pădureanu iar din vară echipa își va schimba numele în FC Gloria Bistrița


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea