Gloria Cricău 2019, pregătită pentru debutul oficial

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Gloria Cricău 2019, formație înființată în această vară, este pregătită pentru startul în liga a cincea și faza județeană a Cupei României, urmând ca la finele acestei săptămâni să susțină primul joc oficial.

Noua echipă de fotbal din comuna Cricău va întâlni, duminică 25 august, de la ora 18.00, pe teren propriu, pe Voința Teiuș în prima etapă a fazei județene a Cupei României. Lotul Gloriei Cricău este alcătuit din 25 de jucători, iar printre achizițiile de marcă se numără jucători experimentați precum Ciprian Dumitru, Vasile Soporan (Performanța Ighiu) sau Alexandru Culda (Spicul Daia Română). Alte nume din lot sunt Florin Pintea, Alexandru Petrușel, Victor Jina, Daniel Chira, Radu Cristea și Adi Prața (ex-Navobi Alba Iulia). – toți fotbaliștii enumerați având contact cu eșaloanele superioare, respectiv liga a patra sau chiar cu Liga a 3-a. “Cu siguranță iubitorii sportului rege din comuna Cricău așteaptă cu nerăbdare debutul echipei într-un meci oficial și vor fi prezenți în număr mare la meciurile de acasă. După cum se știe, Cricăul are printre cele mai frumoase galerii din județ”, a declarat Darius Iacșa, președintele Gloriei Cricău 2019.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci și să aducem cât mai mulți oameni la stadion”, a mai precizat oficialul noii grupări din Cricău. Sponsorii formației ce va juca în Seria 1 a Ligii a 5-a sunt Todo Dent (cabinet stomatologic), Mecsol Galda și MDR Group, primul meci în acest eșalon fiind peste două săptămâni, la Cuprirom Abrud.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR

Must de Jidvei