Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gicu Grozav este foarte aproape de o revenire la Petrolul Ploieşti

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Gicu Grozav nu s-a adaptat la formaţia Terek Groznîi şi este foarte aproape de a fi repartiat de Petrolul Ploieşti, echipă care l-a vândut în Rusia. Deşi duminică, echipa la care este legitimat fostul unirist avea meci programat în campionatul Rusiei, Gicu a fost prezent la Ploieşti, unde i-a privit pe foştii săi colegi din tribune.

Transferat în vară pentru 2,5 milioane de euro de la Petrolul Ploieşti la Terek Groznîi, albaiulianul Gicu Grozav nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, având în vedere că evoluează foarte puţin pentru echipa de club. Pentru a scăpa de acest aspect negativ, fosta sa echipă, Petrolul Ploieşti îi sare în ajutor albaiulianului, care este foarte aproape de a reveni în haita „lupilor galbeni”. Oficialii clublui petrolist, doresc ca pe lângă venirea lui Adrian Mutu să mai aducă un atacant, iar venirea lui Gicu este de bun augur, având în vedere că este un fotbalist cunoscut de Cosmin Contra, dar şi apreciat de către suporteri. Se pare că cele două cluburi au intrat în contact, urmând să fie discutat modul de distribuire al salariului de 400.000 de euro, pe care Gicu Grozav îl câştigă în Rusia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea