Rămâi conectat

Sport

Gemenii Raul și Darius Nistor, la CSM Unirea Alba Iulia, de la „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Colaborarea cu „U” Cluj, despre care vorbea antrenorul Stelian Gherman, a început să dea roade, iar CSM Unirea Alba Iulia a anunțat că i-a înregimentat pe frații gemeni Raul Nistor – atacant și Darius Nistor – mijlocaș (18 ani), ambii juniori fiind legitimați la „U” Cluj Luceafărul, o academie de fotbal din Transilvania.

Frații Nistor au parafat înțelegeri pentru un sezon cu divizionara terță.

Cei doi jucători, născuți în 7 ianuarie 2005, au trecut pe la loturile naționale Under 16 și Under 17, au fost urmăriți în ultima perioadă și de divizionara secundă CSC Șelimbăr. Raul este atacant și căpitan, fiind unul dintre golgeterii ultimilor ani la grupele sale de juniori. Darius evoluează ca mijlocaș și se înțelege perfect pe teren cu fratele său geamăn. Altfel, Darius este profilul jucătorului modern, polivalent, care poate juca la fel de bine pe orice post ar fi utilizat.

Pentru gemeni, cea mai mare bucurie este să joace în aceeași echipă. ”Pentru mine este o bucurie să joc cu fratele meu. Când suntem pe teren îmi dă motivația necesară să trec peste fiecare obstacol. Avem ceva special. Ne simțim pe teren, ne ajutăm mereu. La fiecare meci el îmi zice mie ce am făcut bine, ne mai criticăm” a povestit Raul pentru presa din Cluj

Raul este atacant și căpitan, fiind unul dintre golgeterii ultimilor ani la grupele sale de juniori. Asemănarea izbitoare cu starul juventin Paulo Dybala, nu e exclusiv una fizică. Raul are un pic din stilul argentinianului, chiar dacă idolul său este un alt fotbalist al ”pumelor”, Leo Messi.

Îmi place să am mingea la picior, dar cel mai mult să înscriu din pasa fratelui meu, Darius. Mi-aș dori să ajungem amândoi cât mai sus în carieră, împreună„, a povestit Raul pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu 2 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, Bulgaria a câștigat Campionatul European de volei feminin Under 18 | Organizare la înălțime în „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, Bulgaria a câștigat Campionatul European Under 18 la volei feminin, „Mica Romă” fiind pentru 13 zile capitala voleiului juvenil european, pentru un eveniment important O competiție care s-a bucurat de o organizare ireproșabilă, conform mesajului transmis de Federația Română de Volei În finală, meci arbitrat de românul Andrei Savu, Bulgaria a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea