GALERIE FOTO: Zen Gym – Un centru multifuncţional sportiv de fitness şi SPA, gândit pentru educarea fizică şi mentală

Zen Gym160„Găseşte calea spre tine însuţi” este motto-ul celui mai nou şi modern centru de fitness şi SPA din Alba Iulia. 8 instructori specializaţi pe diferite tipuri de antrenamente stau la dispoziţia clienţilor în ideea de a scoate „cea mai bună formă din fiecare”. Administratorii centrului Zen Gym doresc să „redefinească” noţiunea de sport, iar un element foarte important îl va constitui educarea mentală.

„În primul rând dacă îţi doreşti să devii o persoană de succes trebuie să fii tu însuţi mulţumit/ă de tine şi să porneşti la drum cu zâmbetul pe buze. Zen Gym este la dispoziţia clienţilor 16 ore pe zi, pentru a le ridica moralul şi stima”, a fost mesajul administratorilor, la deschiderea centrului.

ELIT

Care sunt ofertele centrului multifuncţional sportiv Zen Gym

La etaj, centrul beneficiază de o sală multifuncțională unde se vor practica 13 sporturi diferite, sub îndrumarea instructorilor specializaţi.

Centrul dispune de recepție și bar sportiv unde clienții vor beneficia de toate informațiile necesare privind abonamentele, facilitățile pe care centrul le oferă. Zona de bar este spațioasă oferind clienților posibilitatea de a se relaxa, atât înainte cât și după activitățile sportive practicate.

Vestiarele sunt spațioase dispunând de locker-room, astfel încât clienții să își poată lăsa în siguranță lucrurile personale. Băile sunt dotate cu aparatură de ultimă generație astfel încât să asigure confortul dorit la standarde de înaltă calitate.

Zen Gym dispune de o sală de cardio fitness cu 75 de posturi de lucru unde instructori acreditați sunt permanent la dispoziția clienților îndrumându-i în efectuarea corectă a exercițiilor, în prețul abonamentelor intrând supravegherea exercițiilor pe care clienții le execută, fiecărui client fiindu-i adaptat programul în funcție de așteptările pe care le are, vis-a-vis de modelarea propriului corp, de către unul din cei patru instructori aflați permanent în sala de cardio fitness.

Centrul de fitness este centru pilot Pannata sport – unul dintre cei mai mari producători de aparatură cardio fitness din lume, instructorii beneficiază de consiliere permanentă din partea firmei producătoare de echipamente.

De asemenea centrul dispune de saună, sală de masaj și o piscină exterioară.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie | Data festivalului aleasă de fanii din întreaga lume

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CUGIR: ”Iubeşte româneşte de Dragobete”

„Spectacol organizat de Colegiul ”ID Lăzărescu„ Discotecă „Wake-Up” din Cugir a fost plină până la refuz vineri seara, sute de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold Odyssey – 5 zile de festival pe un vas de croazieră în Mediterană!

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, lansează un concept nou de entertainment și le propune… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 2-8 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 9-15 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 9 – 15 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Headliners Electric Castle 2021: twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones

Acolo unde e dorință și pasiune, există speranță. Iar speranța echipei Electric Castle stă într-un 2021 ce va permite revenirea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Nicolae Stanciu, internaționalul român, a devenit tată! Andreea, soția lui, a nascut o fetiță perfect sănătoasă

Pentru fotbalistul originar din Alba, Nicolae Stanciu dar și pentru soția lui, Andreea, astăzi este o zi foarte importantă. Cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold vă prezintă pe cei patru eroi donatori: un polițist, o asistentă medicală, un măcelar și un șofer RATB au salvat 852 de vieți donând sânge!

Untold și Neversea vă prezintă 4 oameni care spulberă mitul vampirului și salvează vieți prin donarea de sânge. Tărâmul lui… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

Zen Gym 10 februarie 2014 at 21:48

Pentru cine doreste si adresa : Accesul se poate face din giratoriul de la Piața din Cetate, mergând pe strada Toporașilor până la intersecția cu str. Mircea Eliade, de unde se face la stânga pe sensul unic și după 200 m ajungi la drumul de acces către Zen Gym. Mai multe detalii pe pagina de FB si pe site.

chelu 10 februarie 2014 at 23:22

plin de batrani si mafiotzi , scuze , politicieni , am gresit . trebuiau chemati tineri care chiar o sa foloseasca acest centru , nu Jidveanu si alti „locali” .

liviu 10 februarie 2014 at 23:44

Gresit,am fost si tinerii, care chiar o sa folosim acest centru sportiv.Oricum a fost o seara perfecta alaturi de o echipa perfecta.Felicitari si succes echipei ZEN GYM.In seara aceasta am vazut cel mai modern centru sportiv din centrul Transilvaniei.

john 11 februarie 2014 at 1:07

Ii dau dreptate lui „chelu” ,aceea deschidere oficiala de promovare a ceea ce se doreste sport pt.mentinere, a fost defat un „popricas ardelenesc 100%”,adica mai pe inteles !,oameni cu fete obosite care nu au de a face de nici o culoare cu Zen gym,ci mai degraba cu gustarile (postate) si cu spritul(mult nu conteaza calitatea),alta idee „popii cu aghiasma” ca sa ce sa ? sa creasca numarul clientilor sau sa aiba grasanele garantia ca vor da curul si burtile jos in still ZEN.Ma gandeam ca daca tot sa facut cu fonduri europene ar fi fost bine sa va fi si „europenizat” putin,dar ce sa faci cred ca sa trage de la terenul de la fostele vi a IAS sau CAP a cui or mai fi fost.N-am vrut sa fiu „rau” dar asa am perceput-o din poze (rusinica). ps Ii astept cu,comentari pe cei care sau ghiftuit.

john 11 februarie 2014 at 1:18

Pt. Liviu ! ma gandesc ca atunci cand ai spus centrul Transilvaniei te-ai referit la hotel Transilvania din centru si 5km in jurul lui,sunt ferm convins ca nu sti cate jud.fac parte din Transilvania si tot la fel nu cunosti potentialul economic al altor orase din Transilvania,ca sa faci afirmatia de mai sus.Sa nu intelegeti gresit ca nu apreciez aceasta investitie (asa cum este ea),dar incercati so promovati la adevarata ei valoare,nu uitati ca este amplasata la „marginea satului”,ce-i care nu au mijloc de transport nu o sa treaca pragul garantat,pt ca se risca sa-i „pape lupul” iarna,iar daca nu ii musca caini de la „boghile cu fan”,asa ca nu incercati so umflati de la nastere ca plesneste prea de vreme .Mult succes fetelor intreprinzatoarelor.

cosmin 11 februarie 2014 at 9:41

sa nu uitam de sala de fitness Spice ..situata în centru..

personne 11 februarie 2014 at 21:40

Ce plm cauta popii ???? =))
Ce p l m cauta ???

Comentariile sunt oprite