Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

GALERIE FOTO: Zen Gym – Un centru multifuncţional sportiv de fitness şi SPA, gândit pentru educarea fizică şi mentală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zen Gym160„Găseşte calea spre tine însuţi” este motto-ul celui mai nou şi modern centru de fitness şi SPA din Alba Iulia. 8 instructori specializaţi pe diferite tipuri de antrenamente stau la dispoziţia clienţilor în ideea de a scoate „cea mai bună formă din fiecare”. Administratorii centrului Zen Gym doresc să „redefinească” noţiunea de sport, iar un element foarte important îl va constitui educarea mentală.

„În primul rând dacă îţi doreşti să devii o persoană de succes trebuie să fii tu însuţi mulţumit/ă de tine şi să porneşti la drum cu zâmbetul pe buze. Zen Gym este la dispoziţia clienţilor 16 ore pe zi, pentru a le ridica moralul şi stima”, a fost mesajul administratorilor, la deschiderea centrului.

Care sunt ofertele centrului multifuncţional sportiv Zen Gym

La etaj, centrul beneficiază de o sală multifuncțională unde se vor practica 13 sporturi diferite, sub îndrumarea instructorilor specializaţi.

Centrul dispune de recepție și bar sportiv unde clienții vor beneficia de toate informațiile necesare privind abonamentele, facilitățile pe care centrul le oferă. Zona de bar este spațioasă oferind clienților posibilitatea de a se relaxa, atât înainte cât și după activitățile sportive practicate.

Vestiarele sunt spațioase dispunând de locker-room, astfel încât clienții să își poată lăsa în siguranță lucrurile personale. Băile sunt dotate cu aparatură de ultimă generație astfel încât să asigure confortul dorit la standarde de înaltă calitate.

Zen Gym dispune de o sală de cardio fitness cu 75 de posturi de lucru unde instructori acreditați sunt permanent la dispoziția clienților îndrumându-i în efectuarea corectă a exercițiilor, în prețul abonamentelor intrând supravegherea exercițiilor pe care clienții le execută, fiecărui client fiindu-i adaptat programul în funcție de așteptările pe care le are, vis-a-vis de modelarea propriului corp, de către unul din cei patru instructori aflați permanent în sala de cardio fitness.

Centrul de fitness este centru pilot Pannata sport – unul dintre cei mai mari producători de aparatură cardio fitness din lume, instructorii beneficiază de consiliere permanentă din partea firmei producătoare de echipamente.

De asemenea centrul dispune de saună, sală de masaj și o piscină exterioară.

[nggallery id=1123]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea