Rămâi conectat

Monden-Clubbing

GALERIE FOTO: Sexy selfie, distracţie şi bună dispoziţie la petrecerea de banchet a Colegiului „HCC” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

banchet HCC35Petrecerea de banchet a absolvenţilor Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia a avut loc vineri seara, la restaurantul Mercur din Alba Iulia, timp în care pe scena din Piaţa Cetăţii au fost cele mai tari concerte din ţară, în cadrul primei zile a evenimentului Alba Fest. Acest lucru a fost neînsemnat pentru elevii colegiului HCC, care au avut ceva mult mai valoros, ceva pentru sufletul lor, una dintre cele mai frumoase petreceri din viaţa de liceu şi ultima în calitate de colegi, petrecerea de banchet.

Cu siguranţă fetele şi-au făcut planuri din timp pentru această minunată seară, iar acest lucru a fost vizibil. După cum este obiceiul la domnişoare, rochiile, pantofii şi accesoriile au fost selectate şi gândite cu mult înainte de eveniment, pentru ca fiecare să strălucească şi să iasă în evidenţă. De la ora 19.00, profesorii şi elevii au răspuns prezent la ultima strigare şi chiar dacă în patru ani au avut de împărţit note, absenţe medii şi orgolii, acum, la final, totul a fost lăsat la o parte, pentru distracţie, bună dispoziţie şi o horă pentru cei mai frumoşi ani din viaţă, anii de liceu. banchet HCC63Începutul a adus muzică lentă, aperitive, pahare de „poveste” pentru ca apoi atmosfera să fie destinsă cu retro, dance, pop, şi muzică românească de petrecere.

Un dans, o amintire, un cuvânt de bine şi, neapărat un selfie. Pentru că întâlnirea a necesitat multe eforturi, drumuri la croitor, cosmetică sau coafor, cele mai îndrăgite clipe au fost imortalizate. Şi cum altfel, decât printr-un selfie, care a fost postat la scurt timp pe reţele de socializare.

Astfel, profesorii Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au mai scos pe piaţă o nouă generaţie de absolvenţi, care în scurt timp va fi o generaţie de absolvenţi cu diplomă de bacalaureat, dar care nu va uita niciodată de unde a plecat, şi când vor fi întrebaţi, vor răspunde cu mândrie unde au absolvit şi ce profesori au avut.

Promoţia 2014 va fi din nou în băncile şcolii, cu multe de povestit, la întâlnirea din 2024, la care cu siguranţă va participa şi ziarulunirea.ro.

[nggallery id=1859]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea